Ingredienser: 500 gr. grønne bønner (gerne frosne) 100 gr. kalkunbacon i tern 2 stk. løg 1 fed hvidløg ½ ds. kidney bønner
Fremgangsmåde:
De grønne bønner koges let. Kidneybønnerne hældes i en si til afdrypning. Bacon svitses sprødt og hældes i en si, så evt. fedt kan dryppe fra. Løg svitses i lidt flydende margarine sammen med hvidløg til det er mørt. Kidneybønnerne blandes i og steger lidt med før de grønne bønner blandes i. Det skal serveres lunt - IKKE rygende varmt.
Velbekomme
Opskriften er skrevet af: Mille, 20-02-2006 11:46, redigeret: 08-01-2015 18:00
Andre opskrifter skrevet af Mille
Findes i følgende kategorier: SlankemadFrokostRetter med baconTilbehørKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Det er nemt at lave og smager skønt! Jeg brugte 2 tsk olie til at stege kalkun bacon i og 3 tsk olie til løgene. Jeg krydrede med salt og friskkværnet peber.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16820 der ser denne opskrift.