Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Bønnesalat m. kalkunbacon

Lækker sund bønnesalat med 9% kostfibre

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 500 gr. grønne bønner (gerne frosne)
 100 gr. kalkunbacon i tern
 2 stk. løg
 1 fed hvidløg
 ½ ds. kidney bønner


Fremgangsmåde:

De grønne bønner koges let. Kidneybønnerne hældes i en si til afdrypning.
Bacon svitses sprødt og hældes i en si, så evt. fedt kan dryppe fra.
Løg svitses i lidt flydende margarine sammen med hvidløg til det er mørt. Kidneybønnerne blandes i og steger lidt med før de grønne bønner blandes i. Det skal serveres lunt - IKKE rygende varmt.

Velbekomme

Opskriften er skrevet af: Mille, 20-02-2006 11:46, redigeret: 08-01-2015 18:00

Andre opskrifter skrevet af Mille
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Frokost Retter med bacon Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Det er nemt at lave og smager skønt! Jeg brugte 2 tsk olie til at stege kalkun bacon i og 3 tsk olie til løgene. Jeg krydrede med salt og friskkværnet peber.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16820 der ser denne opskrift.