Blød og lækker kage med den helt rigtige balance mellem syrligt og sødt.
Ingredienser: 4 æg 2 1/2 dl. sukker Reven skal og saft af én stor økologisk citron 2 dl. hvedemel 1/2 tsk. bagepulver 200 g smeltet smør
Pynt: flormelis + reven citronskal
Evt. Tilbehør: Vanilleis el. flødskum
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes skummende. Tilsæt citronskal, citronsaft, mel og bagepulver. Rør smøret i til sidst. Hæld dejen i en smurt, raspdrysset form - ca. 24 cm i diameter og bag kagen nederst i en 175 grader varm ovn i ca. 30 minutter. Den skal stadig være blød i midten. Tjek evt. efter 25 min. Tærten tages ud af ovnen og køles af. Sigt m. flormelis og drys m. reven citronskal.
Citron kan helt eller delvist erstattes med lime el. appelsin.
Opskriften er skrevet af: AnnBritt, 25-02-2006 14:05, redigeret: 25-02-2006 14:06
Andre opskrifter skrevet af AnnBritt
Findes i følgende kategorier: KagerDesserterTærterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6968 der ser denne opskrift.