Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Cremet citrontærte la Majken

Blød og lækker kage med den helt rigtige balance mellem syrligt og sødt.

Ingredienser:
 4 æg
 2 1/2 dl. sukker
 Reven skal og saft af n stor økologisk citron
 2 dl. hvedemel
 1/2 tsk. bagepulver
 200 g smeltet smør


 Pynt: flormelis + reven citronskal


 Evt. Tilbehør: Vanilleis el. flødskum


Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes skummende. Tilsæt citronskal, citronsaft, mel og bagepulver. Rør smøret i til sidst.
Hæld dejen i en smurt, raspdrysset form - ca. 24 cm i diameter og bag kagen nederst i en 175 grader varm ovn i ca. 30 minutter. Den skal stadig være blød i midten. Tjek evt. efter 25 min.
Tærten tages ud af ovnen og køles af. Sigt m. flormelis og drys m. reven citronskal.

Citron kan helt eller delvist erstattes med lime el. appelsin.


Opskriften er skrevet af: AnnBritt, 25-02-2006 14:05, redigeret: 25-02-2006 14:06

Andre opskrifter skrevet af AnnBritt
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter Tærter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6968 der ser denne opskrift.