Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Marengsbund

Flot og nem dessert

Mængde/antal pers: 1 bund (6 personer)

Ingredienser:
 3 æggehvider
 150 gr. flormelis
Fremgangsmåde:

Hviderne piskes stive og flormelis piskes i lidt af gangen.
Ca. halvdelen af dejen bredes ud på bagepladen (ca. 24 cm. i diameter) og rundt i kanten sprøjtes resten på i små toppe.

Bages i varmluftovn: 45 minutter ved 130 grader.

Pyntes med is og friske bær.
F.eks jordbær dyppet i overtrækschokolade.

Opskriften er skrevet af: AMN, 20-04-2006 10:37, redigeret: 26-04-2006 21:42

Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 40196 der ser denne opskrift.