Gæren opløses i det lunkne vand. Det afkølede margarine tilsættes sammen med mel, salt og sukker. Dejen deles i to stykker. De 8 pølser skæres over. Dejen udrulles som til en stor rund pizza og deles i 8 stykker. Pølserne rulles ind i, og pølsehornene stilles til hævning et lunt sted ½ time. Pensles evt. med mælk eller sammenpisket æg. Bages i varmluftovn 15 minutter ved 180 grader.
Opskriften er skrevet af: AMN, 20-04-2006 12:03, redigeret: 05-11-2011 14:35
Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier: BrødFrokostRetter med pølserKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: anettem1: Har afprøvet denne opskrift anettem1 kommentar:Det er de bedste pølsehorn jeg har lavet :-)
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21687 der ser denne opskrift.