Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tvebak-kage

Hurtig og god

Mængde/antal pers: 6 personer

Ingredienser:
 3 hele æg
 3 dl. sukker
 15 knuste tvebakker
Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes. De knuste tvebakker røres i æggemassen.
Bages i springform (smurt i flydende marg. og drysset med mel). Bagetid i varmluftovn 35 minutter ved 160-170 grader.
Serveres lun med flødeskum eller creme fraiche.

Opskriften er skrevet af: AMN, 20-04-2006 12:07

Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier:  Kager Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12169 der ser denne opskrift.