Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Skinkebrød - Ragnas

Alle vil have opskriften!! Velegnet til frysning.

Mængde/antal pers: 6 personer

Ingredienser:
 450 g. mel
 50 g. gær
 3 dl. lunkent vand
 1 tsk. salt
 3 spsk. olie


 FYLD:
 300 g. fintstrimlet skinke eller hamburgerryg
 250 g. pikantost (1 pakke)
 10 spsk. purløg eller hakkede løg
 2 spsk. sød sennep






Fremgangsmåde:

Gæren opløses i vandet. Salt, mel og olie tilsættes. Dejen hæver 10 minutter. Rulles ud i to stykker 30 x 40 cm. Fyldet røres sammen, mens dejen hæver. Fyldet smøres på dejen midt på, og på den lange led. Dejen foldes om fyldet og formes som en hestesko. Efterhæver 40 minutter. Pensles med æg og drysses med sesamfrø eller oregano. Bages i varmluftovn 35 minutter ved 180 grader. Serveres evt. med en skål salat.

Opskriften er skrevet af: AMN, 21-04-2006 09:03, redigeret: 21-04-2006 09:04

Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier:  Bagning Frokost Sommermad Natmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12859 der ser denne opskrift.