Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Tun-medaljer med rejer

Festlig start

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 1 pakke butterdej (rulle)


 Tunfyld:
 1 dåse tun i vand eller olie, godt afdryppet
 1 hårdkogt æg
 100 g. mayonaise
 3 spsk. creme fraiche
 meget klippet purløg
 citronsaft
 salt og peber
 sennep


 Pynt:
 150 g. rejer dild og evt. kaviar
Fremgangsmåde:

Butterdejen rulles ud og udstikkes til 8 medaljer (ca. 15 cm.). Lægges på en smurt plade, prikkes med en gaffel og pensles med sammenpisket æg. Bages i varmluftovn ca. 15 minutter ved 180 grader. (Dette kan gøres flere dage i forvejen). Inden servering lunes medaljerne lidt og lægges sammen to og to med tunfyldet: Tun og æg moses med en gaffel og blandes med de øvrige ingredienser. Kom også lidt fyld ovenpå hver medalje og pynt med rejer, dild og evt. kaviar.

Opskriften er skrevet af: AMN, 21-04-2006 09:14, redigeret: 21-04-2006 09:15

Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier:  Festmad Frokost Forretter Retter med tun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9511 der ser denne opskrift.