Tunfyld: 1 dåse tun i vand eller olie, godt afdryppet 1 hårdkogt æg 100 g. mayonaise 3 spsk. creme fraiche meget klippet purløg citronsaft salt og peber sennep
Pynt: 150 g. rejer dild og evt. kaviar Fremgangsmåde:
Butterdejen rulles ud og udstikkes til 8 medaljer (ca. 15 cm.). Lægges på en smurt plade, prikkes med en gaffel og pensles med sammenpisket æg. Bages i varmluftovn ca. 15 minutter ved 180 grader. (Dette kan gøres flere dage i forvejen). Inden servering lunes medaljerne lidt og lægges sammen to og to med tunfyldet: Tun og æg moses med en gaffel og blandes med de øvrige ingredienser. Kom også lidt fyld ovenpå hver medalje og pynt med rejer, dild og evt. kaviar.
Opskriften er skrevet af: AMN, 21-04-2006 09:14, redigeret: 21-04-2006 09:15
Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier: FestmadFrokostForretterRetter med tunKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9511 der ser denne opskrift.