Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Bradepandekage - faster Lis

Pyntet med creme og frugt

Mængde/antal pers: 25 personer

Ingredienser:
 370 g. smør eller margarine
 300 g. sukker
 6 æggeblommer
 3 dl. mælk
 230 g. mel
 4 tsk. bagepulver


 FYLD:
 6 æggehvider
 450 g. sukker
 3 tsk. vanillesukker
 150 g. hakkede hasselnødder


 PYNT: creme af flødeskum og creme fraiche
 (4 dl. fløde + 4 dl. creme fraiche)
 Frugt: kiwi, jordbær, vindruer, ferskner, ananas, banan
 Evt. hakkede nødder og revet chokolade
Fremgangsmåde:

Smør/margarine piskes med sukkeret og æggeblommerne tilsættes én af gangen. Mælk, mel og bagepulver tilsættes og røres godt men blidt. Dejen fyldes i en smurt bradepande. Fyldet (æggehviderne piskes sammen med sukkeret, vanillesukker tilsættes og de hakkede nødder vendes i) lægges over dejbunden i bradepanden. Bages i varmluftovn 30 minutter ved 180 grader. Når kagen er bagt og afkølet pyntes den med creme og frugter og evt nødder og revet chokolade.
Tip:
Kagen kan bages dagen i fovejen.
Til springform laves ½ portion.

Opskriften er skrevet af: AMN, 21-04-2006 09:31, redigeret: 16-02-2018 22:16

Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier:  Bagning Kager Søde sager Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Wow! Denne kage gik rent hjem hos alle - fuldstændig fantastisk kombi af den søde kage med sprødt låg og de friske bær og frugt. Jeg brugte jordbær og blåbær.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 35741 der ser denne opskrift.