Ingredienser: 370 g. smør eller margarine 300 g. sukker 6 æggeblommer 3 dl. mælk 230 g. mel 4 tsk. bagepulver
FYLD: 6 æggehvider 450 g. sukker 3 tsk. vanillesukker 150 g. hakkede hasselnødder
PYNT: creme af flødeskum og creme fraiche (4 dl. fløde + 4 dl. creme fraiche) Frugt: kiwi, jordbær, vindruer, ferskner, ananas, banan Evt. hakkede nødder og revet chokolade Fremgangsmåde:
Smør/margarine piskes med sukkeret og æggeblommerne tilsættes én af gangen. Mælk, mel og bagepulver tilsættes og røres godt men blidt. Dejen fyldes i en smurt bradepande. Fyldet (æggehviderne piskes sammen med sukkeret, vanillesukker tilsættes og de hakkede nødder vendes i) lægges over dejbunden i bradepanden. Bages i varmluftovn 30 minutter ved 180 grader. Når kagen er bagt og afkølet pyntes den med creme og frugter og evt nødder og revet chokolade. Tip: Kagen kan bages dagen i fovejen. Til springform laves ½ portion.
Opskriften er skrevet af: AMN, 21-04-2006 09:31, redigeret: 16-02-2018 22:16
Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier: BagningKagerSøde sagerTil kaffen/theenKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Wow! Denne kage gik rent hjem hos alle - fuldstændig fantastisk kombi af den søde kage med sprødt låg og de friske bær og frugt. Jeg brugte jordbær og blåbær.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 35073 der ser denne opskrift.