Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tunmousse - AMN

Overkommelig forret, som man aldrig går forkert af.

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 2 hårdkogte æg
 2 spsk. hakkede løg
 1 dl. creme fraiche
 2 spsk. citronsaft
 100 g. tun naturel (i vand)
 2 spsk. hakket dild
 2 blade husblas
 salt og peber
Fremgangsmåde:

De hårdkogte æg moses gennem en sigte og tilsættes creme fraiche. Løg og dild tilsættes. Smages til med salt og peber. Tun findeles med en gaffel og vendes i. Den udblødte smeltede husblas afkøles med citronsaften og røres i. Hældes i oliesmurt form, der stilles køligt et par timer. Serveres pyntet med rejer, dild, citron og tomat samt dilddressing.

Opskriften er skrevet af: AMN, 21-04-2006 12:17, redigeret: 27-04-2006 18:01

Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier:  Frokost Forretter Retter med tun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13673 der ser denne opskrift.