Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Hamburgerryg i fad.

Festlig gæstemad nem at forberede i forvejen.

Mængde/antal pers: 6 personer

Ingredienser:
 12 skiver kogt hamburgerryg
 sennep
 4 tomater
 en pose frosne ærter
 2 glas champignon


 TIL GRATINERING:
 150 g. mayonaise
  dl. fløde
 2 æggehvider
 rasp
Fremgangsmåde:

Bradepanden smøres. Skiverne af hamburgerryg lægges i bradepanden og smøres med sennep. De skivede tomater, ærter og champignon fordeles over hamburgerryggen. Stilles evt. tildækket til side til tre kvarter før spisetid. Inden retten skal i ovnen: Hviderne piskes stive og heri vendes mayonaise og flødeskum. Dette fordeles over retten og drysses med rasp. Bages i varmluftovn 25-30 minutter ved 200 grader.
Serveres med ris, pasta, salat eller hvad du har lyst til.

Opskriften er skrevet af: AMN, 21-04-2006 13:32

Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 19946 der ser denne opskrift.