Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Smørbar leverpostej

Velegnet til frysning.

Ingredienser:
 500 g. hakket lever
 300 g. hakket spæk
 2 æg
 2-3 spsk. mel
 3 finthakkede løg (200 gram)
 1 spsk. salt
 1/2 tsk peber
  l. fløde
Fremgangsmåde:

Det hele røres sammen og bages i små aluforme over vandbad i bradepanden.
Stilles i kold ovn, som indstilles på 175 grader (almindelig ovn).
Bagetid: 1 1/4 time.

Opskriften er skrevet af: AMN, 21-04-2006 13:48, redigeret: 07-10-2017 09:31

Andre opskrifter skrevet af AMN
Findes i følgende kategorier:  Frokost Julemad Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5208 der ser denne opskrift.