Ingredienser: 150 g mel 100 g smør et nip salt 1 spsk. koldt vand eller 1½ spsk. yoghurt Fyld : 400 g asparges 150 g store rejer 15 g smør 2 spsk. mel 1 dl aspargesvand 1½ dl fløde 1 bundt dild salt og peber Fremgangsmåde:
Dej : Smuldr mel og smør. Tilsæt salt, vand eller yoghurt og saml dejen. Læg den køligt ½ times tid.Rul dejen ud og læg den i en tærteform på ca. 24 cm. Prik bunden og stil den koldt ½ time. Fyld : Skær asparges i snitter. Smelt smørret i en gryde. Rør melet i og tilsæt aspargesvand og fløde under piskning. Kog stuvningen igennem og tag gryden fra varmen. Vend rejer, asparges og ½ bundt. snittet dild i stuvningen. Smag til med salt og peber. Bag tærtebunden gylden på ca. 20 min. ved 200°.Hæld aspargesstuvningen i tærtebunden og kom snittet dild over. Server tærten med det samme. Tip : Aspargesstuvningen kan laves i forvejen.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 27-04-2006 18:48:00
, redigeret: 30-04-2006 12:57:00
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: FestmadRetter med rejerTærterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14706 der ser denne opskrift.