Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Jytte´s Kalkungryde

Lækker nen gæstemad

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 kg kalkunbrystfilet i strimler
 smør til stegning
 250 g champignoner
 saft af 2½ citron
 salt og peber
 5 dl piskefløde (kan erstattes af madfløde) ikke så fedende


Fremgangsmåde:

Kødet svitses i en gryde, tilsættes skivede champignoner og svitses videre. Citron, fløde, salt og peber tilsættes, og retten hældes i et fad, der stilles i en 200°.varm ovn i ca. 30 min.
Som tilbehør serveres løse ris, ærter og lune flute.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 28-04-2006 11:10

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7125 der ser denne opskrift.