Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Roulade hvid/brun

Supernem, smager rigtig lækkert og kan ikke mislykkes.

Mængde/antal pers: 1 roulade bagt i stor bardepande.

Ingredienser:
 3 æg,
 125 g. sukker
 50 g. mel
 50 g. kartoffelmel
  tsk. hjortetaksalt
 evt. 2 ss. kakao. ( til brun bund )


Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes let og luftigt. Mel, kartoffelmel, hjortetaksalt og evt. kakao sigtes og vendes forsigtigt i æggene. Dejen bredes ud i bradepande ca. 30x40 cm. der er beklædt med bagepapir.
Bages 8-10 min. ved 200 grader. Imens forberedes følgende: To viskestykker vrides op i vand (ikke for hårdt), den ene bredes ud på køkkenbordet og drysses med en pæn lag sukker. Når bunden er bagt vendes den straks ud på viskestykket med sukkeret, den anden våde viskestykke lægges over (så slipper bunden nemt) og efter ca. 2 min. trækkes papiret af og bunden rulles sammen om viskestykket fra den smalle side. Når bunden er kold rulles den ud igen og fyldes evt. med jordbærflødeskum ( lys bund ) eller flødeskum smagt til med lidt flormelis og vanillesukker ( brun bund ) eller hvad man nu har lyst til.


Opskriften er skrevet af: Ullamo, 05-06-2006 17:31, redigeret: 08-06-2006 09:58

Andre opskrifter skrevet af Ullamo
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7774 der ser denne opskrift.