Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Cheese-cake med hvid chokolade

Rigtig lækker cremet ostelagkage.

Mængde/antal pers: ?

Ingredienser:
 Bund:
  200g digestive kiks
  150g smør
 Ostecreme:
  200g hvid chokolade
  2 pasteuricerede æggeblommer
  2pasteuricerede æggehvider
  400g flødeost - naturel
  ½ dl. piskefløde
Fremgangsmåde:

opvarm ovnen til 200grader.
Bund: knus kiksene fint, smelt smøret og lad det afkøle lidt, bland det med kiksekrummerne. Tryk massen ud i en springform, så den også når op ad kanterne på formen. bag bunden midt i den varme ovn i ca. 10 min og lad den afkøle i formen.
Ostecreme: Smelt chokoladen over vandbad og lad den afkøle en smule, pisk derpå æggeblommerne i. Tilsæt flødeosten i klatter og rør/pisk til der er opnået en glat masse. Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig, og vend først flødeskummet dernest æggehviderne i chokolademassen. Fordel cremen over kiksebunden og sæt kagen tildækket i fryseren i mindst et par timer- gerne natten over. Tag kagen ud af fryseren ca 20 min. før servering.
Brug evt bær og frugt til pynt.

Opskriften er skrevet af: Tuna, 29-06-2006 16:28

Andre opskrifter skrevet af Tuna
Findes i følgende kategorier:  Kager Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 24781 der ser denne opskrift.