opvarm ovnen til 200grader. Bund: knus kiksene fint, smelt smøret og lad det afkøle lidt, bland det med kiksekrummerne. Tryk massen ud i en springform, så den også når op ad kanterne på formen. bag bunden midt i den varme ovn i ca. 10 min og lad den afkøle i formen. Ostecreme: Smelt chokoladen over vandbad og lad den afkøle en smule, pisk derpå æggeblommerne i. Tilsæt flødeosten i klatter og rør/pisk til der er opnået en glat masse. Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig, og vend først flødeskummet dernest æggehviderne i chokolademassen. Fordel cremen over kiksebunden og sæt kagen tildækket i fryseren i mindst et par timer- gerne natten over. Tag kagen ud af fryseren ca 20 min. før servering. Brug evt bær og frugt til pynt.
Opskriften er skrevet af: Tuna, 29-06-2006 16:28
Andre opskrifter skrevet af Tuna
Findes i følgende kategorier: KagerTil kaffen/theenKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 24781 der ser denne opskrift.