Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Rissalat med ananas

Dejligt tilbehør til koldt eller varmt kød

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:


 200 g basmati ris
  dåse ananas
 ærter
 6 salatblade


 Dressing:
 1 dl. Ymer
 1 tsk limeskal
 1 spsk. limesaft
 1 tsk. Sukker
 1 fed presset hvidløg




Fremgangsmåde:

Risene koges. Afkøles. Ananas og ærter blandes i. En skål fores med salatblade. Risblandingen blandes i. Dressingen røres sammen og serveres til.
Kan varieres i det uendelige. F.eks. blegselleri i stedet for, eller sammen med ærter. Forårsløg er også gode deri.


Opskriften er skrevet af: Vibbe, 07-07-2006 12:25, redigeret: 07-07-2006 12:26

Andre opskrifter skrevet af Vibbe
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Sommermad Tilbehør Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9500 der ser denne opskrift.