Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jordbærtrifli

En hurtig og let frisk Dessert

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 400 g friske jordbær
 100 g sukker
 150 g makroner
 6 spsk. portvin/sherry
  l. jordbæryoghurt, sødmælk
  l. piskefløde
 2 spsk. sukker
Fremgangsmåde:

1.Jordbærrene renses, skæres i skiver.
Sukker drysses henover.
2. Maktonerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål
så de dækker bunden. Hedvinen hældes henover.
Jordbærrene fordeles henover.
3. Yoghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og
vendes i yoghurten. Hæld cremen henover jordbærrene.
4. Pynt med flødeskum og jordbær.

Lad den stå i køleskab i 4 - 5 timer.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 10-07-2006 18:49

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
birtheah: Har afprøvet denne opskrift
birtheah kommentar: det er p.g.a yoghurten det bliver meget tynd, den skal drænes først

Sus2: Har afprøvet denne opskrift
Sus2 kommentar: Desserten blev nærmest flydende - så det er en god ide at lade jordbærrerne dryppe godt af, ellers smagte den godt (husk bare lige, at der nok kun skal bruges 1 kvart piskefløde ...)

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9535 der ser denne opskrift.