Ingredienser: 400 g friske jordbær 100 g sukker 150 g makroner 6 spsk. portvin/sherry ½ l. jordbæryoghurt, sødmælk ½ l. piskefløde 2 spsk. sukker Fremgangsmåde:
1.Jordbærrene renses, skæres i skiver. Sukker drysses henover. 2. Maktonerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål så de dækker bunden. Hedvinen hældes henover. Jordbærrene fordeles henover. 3. Yoghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten. Hæld cremen henover jordbærrene. 4. Pynt med flødeskum og jordbær.
Lad den stå i køleskab i 4 - 5 timer.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 10-07-2006 18:49
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: birtheah: Har afprøvet denne opskrift birtheah kommentar:det er p.g.a yoghurten det bliver meget tynd, den skal drænes først
Sus2: Har afprøvet denne opskrift Sus2 kommentar:Desserten blev nærmest flydende - så det er en god ide´ at lade jordbærrerne dryppe godt af, ellers smagte den godt (husk bare lige, at der nok kun skal bruges 1 kvart piskefløde ...)
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9535 der ser denne opskrift.