Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kartoffelsalat med avocado og brøndkarse

Mængde/antal pers: 4-6 pers.

Ingredienser:
 1 stor moden avocado
 700 gr. skrubbede kartofler
 3 potter brøndkarse
 olivenolie
 saft af 1-2 citroner
 salt, friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne møre i kogende saltvand, dryp af.
Halvér avocadoen og fjern stenen. skræl den og skær den efter behag i tykke skiver på langs eller i grove tern. Kom avocadoen i en skål.
De halvstore kartofler halvéres, så kan olivenolie og citronsaft nemmere trænge ind. De helt små kartofler skal forblive hele.
Kom kartoflerne i skålen.
Drys karsen i.
Tilsæt rigeligt med olivenolie og smag til med citronsaft. Drys salt og peber på og vend salaten.
Servér den på et stort fad med et flot drys karse på toppen.
Salaten passer godt til kylling, fisk eller som salat i sin egen ret, især på en varm sommerdag.

Opskriften er skrevet af: Lone Skeel, 16-07-2006 15:38

Andre opskrifter skrevet af Lone Skeel
Findes i følgende kategorier:  Festmad Sommermad Tilbehør Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12820 der ser denne opskrift.