Ingredienser: 500 gram pasta(gerne frisk pasta) 1 pakke bacon i tern (ca 150 g) 1 pakke skinke i strimler (ca 150 g) 50 gram revet parmesanost 1 lille fløde (2,5 dl) 1 glas champignoner eller en halv bakke friske ærter (friske eller frosne) friskkværnet peber Fremgangsmåde:
Kog pastaen som anvist Imens steges bacon og skinke på en pande, drys peber over Tilsæt champignoner og ærter og steg med i 1 minuts tid Tilsæt fløde og parmesanost og kog det op Til sidst vendes det hele sammen og serveres med det samme
Opskriften er skrevet af: Kinsella, 17-07-2006 13:14, redigeret: 11-02-2018 20:37
Andre opskrifter skrevet af Kinsella
Findes i følgende kategorier: Retter med svinekødRetter med baconPastaretterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Rigtig lækker carbonara men jeg lavede lidt om på forholdene da jeg jeg synes at der var for meget pasta. Jeg lavede dobbelt portion af saucen men tog ikke dobbelt portion af pastaen. Så synes jeg at det passede fint. Jeg synes at 1-2 dl ærter passer til denne portion.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16299 der ser denne opskrift.