Frikadeller med meget grønt i - og ungerne spiser dem gladeligt alligevel :)
Mængde/antal pers: 2 pers
Ingredienser: ½ løg ½ peberfrugt 2 spsk finthakket persille 300 g hakket oksekød 1 æg 2 spsk solsikkekerner 2 spsk vindruekerneolie 1-2 tsk salt 1 knsp peber Evt lidt mel eller rasp til at samle farsen Olie, smør eller margarine til stegning Fremgangsmåde:
Skyl og rens løg, peberfrugt og persille og hak løg og peberfrugt fint. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Ælt det hele sammen og lad det hvile i 15 min. Form farsen til 4 store frikadeller. Steg dem brune i smør eller margarine 4-5 min. på hver side. Tilbehør: Ovnstegte kartoffelbåde eller pasta samt en god salat
Tip: disse oksefrikadeller kan også bruges som bøffen til din hjemmelavede burger ( form dem da som flade bøffer før stegning)
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30, redigeret: 31-01-2018 22:11
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadHverdagsmadRetter med oksekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13765 der ser denne opskrift.