Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Oksekødsfrikadeller med persille

Frikadeller med meget grønt i - og ungerne spiser dem gladeligt alligevel :)


Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
 ½ løg
 ½ peberfrugt
 2 spsk finthakket persille
 300 g hakket oksekød
 1 æg
 2 spsk solsikkekerner
 2 spsk vindruekerneolie
 1-2 tsk salt
 1 knsp peber
 Evt lidt mel eller rasp til at samle farsen
 Olie, smør eller margarine til stegning
Fremgangsmåde:

Skyl og rens løg, peberfrugt og persille og hak løg og peberfrugt fint.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Ælt det hele sammen og lad det hvile i 15 min.
Form farsen til 4 store frikadeller. Steg dem brune i smør eller margarine 4-5 min. på hver side.
Tilbehør: Ovnstegte kartoffelbåde eller pasta samt en god salat

Tip: disse oksefrikadeller kan også bruges som bøffen til din hjemmelavede burger ( form dem da som flade bøffer før stegning)

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30, redigeret: 31-01-2018 22:11

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13765 der ser denne opskrift.