Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Halve kartofler i ovn med rasp-topping

Kartofler på en ny og lækker måde - Gode som tilbehør til alt slags kød.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 8 store kartofler (gerne bagekartofler)


 Krydderrasp:
 50 g smør
 3 spsk rasp
 2 spsk frisk, hakket persille
 1 spsk frisk, hakket timian
 salt
 peber


Fremgangsmåde:

Kartoflerne halveres, skylles og aftørres (det er vigtigt at de bliver skyllet efter de er skåret over - så kartoffelsaften bliver skyllet af).
Blødgjort smør, rasp, persille og timian, salt og peber blandes sammen til krydderrasp (gerne med fingrene).
Brug to skeer til at sætte en god teskefuld krydderrasp på hver halve kartoffel.

Kartoflerne bages ved 200 grader i ca. 30 minutter.


Opskriften er skrevet af: Anja, 08-01-2002 15:15, redigeret: 08-01-2002 18:33

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Nemme at lave og rigtig lækre!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10411 der ser denne opskrift.