Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chorizo i vin

En lækker spansk opskrift, populært kaldet Chorizo Al Vino.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 1 Chorizo pølse
  l rødvin
 6 fed hvidløg
 Cognac
 salt, peber
 persille
Fremgangsmåde:

Prik Chorizo pølsen med en gaffel, over det hele. Læg pølsen ned i en skål, og hæld rødvinen over. Pil hvidløgsfedene, og pres dem let med en kniv, ikke en hvidløgspresser. Tilsæt alle hvidløgsfedne i marinaden, og stil skålen i køleskabet i 12 timer, og vend den en gang imellem, så begge sider bliver marineret ordentligt. Hæld marinaden over i en gryde, og læg Chorizo pølsen ned i gryden og lad det hele simre i ca. 15 minuter, ved lav varme.
Tag chorizo pølsen ud af marinaden, og lad den afkøle, gem marinaden. Skær Chorizo pølsen i skiver, og læg skiverne tilbage i marinaden, indtil du ønsker at færdiggøre retten.

Ca. 20 minutter før du ønsker at servere retten, tages skiverne op og steges på en varm pande i lidt olie, hæld cognac over skiverne og flamber. Herefter hældes marinaden over pølserne i panden, og marinaden varmes op til den begynder at simre, smag til med salt og peber.

Pølserne serveres i marinaden, i en skål, pyntet med persille.

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 19-07-2006 15:13, redigeret: 28-08-2006 22:33

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Snacks Sommermad Retter med pølser 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11167 der ser denne opskrift.