Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Vandbakkelser med hindbærskum

Nemme og lækre konditor kager.. som altid er et hit...

Mængde/antal pers: 12 stk.

Ingredienser:
 Vandbakkelser:
 1 dl vand
 50 g smør
 1 tsk sukker
 5 spsk hvedemel
 2 æg


 Hindbærskum:
 1 pose optøede hindbær eller 250 g friske hindbær
 5 dl piskefløde
 6 spsk flormelis






Fremgangsmåde:

Vandbakkelser:
Bring vand og smør i kog i en gryde. Kom sukker og mel i på n gang og rør dejen sammen, til den slipper gryde og ske. Lad dejen køle lidt af i en skål. Pisk æggene sammen og rør, lidt efter lidt, dl i dejen. Tilsæt evt. resten af æggene - dejen skal kunne formes i toppe. Sæt 12 store toppe, på bagepapiret (med god afstand imellem dem) og bag vandbakkelserne midt i ovnen. Åbn ikke ovndøren de første 15 min. Lad vandbakkelserne køle af på en bagerist. Læg bagepapir under risten.

Hindbærskum:
Fløden piskes stiv, og hindbærne vendes i, og skummet smages til med flormelis. Vandbakkelserne åbnes med en kniv, men de skæres ikke helt igennem. Vandbakkelserne fyldes med hindbærskummet, og flormelis dryses over vandbakkelserne. Vandbakkelserne serveres!

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 19-07-2006 15:44, redigeret: 28-08-2006 22:38

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Kager Sommermad FEDT NOK! (god mad der feder) Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10477 der ser denne opskrift.