Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kold krydderurtesuppe med krebsehaler

Superlækker sommersuppe - god på en varm dag.

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 1,5 liter kold grøntsags- eller hønsebouillon
 500 g græsk yoghurt
 2 agurker i tern
 masser af hakkede friske krydderurter (ca 40-50 g)
 30 g krebsehaler (eller rejer)
 Croutonner eller groft brød efter smag
Fremgangsmåde:

Bouillon og youghurt piskes sammen. Kom agurker og krydderurter i suppen og lad den trække mindst 30 min. Server med krebsehaler og croutonner som tilbehør, eller kom det i suppen. Server brød til.

Opskriften er skrevet af: piajørgensen, 24-07-2006 21:22, redigeret: 02-02-2014 01:03

Andre opskrifter skrevet af piajørgensen
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Slankemad Sommermad Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6088 der ser denne opskrift.