Kalvebenet lægges i en gryde og dækkes med vand. Når vandet koger, tilsættes 2 udskårne porrer plus gulerødder i passende stykker. Der krydres med salt og peber. Det hele koger op og skummes. Skru ned og lad gryden simre i mindst 3 timer. Lad fonden køle helt af, og fjern evt. fedt fra overfladen. Suppen sies fra ben og grønsager.
Fasanerne barderes (pakkes ind) med spækskiverne og brunes i smør i en stor gryde. Tilsæt et glas cognac og lad det koge helt væk. Fond og fløde hældes ved til fasanerne er næsten dækkede. Skræl skalotteløgene og kom dem i gryden. Skru ned for blusset og lad retten simre. Nu tilsættes der grapetonic, og gryden småkoger i ca. 45 min. Prøv evt. med en strikkepind, om fuglene er møre. Smag saucen til med ribsgelé, salt og peber. Fjern spækket, og server retten med aspargeskartofler
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 14-01-2002 17:34:00
, redigeret: 15-01-2002 16:55:00
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: HovedretterRetter med oksekødRetter med svinekødRetter med fjerkræKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9847 der ser denne opskrift.