Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkungryde med champignoner

Retten til en dejlig søndag

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 400 g kalkunkød
 50 g smør eller margarine
 100 g bacon
 3 store løg
 salt
 peber
 1 spsk. sød paprika
 2 dl fløde
 1 glas champignon


 Spaghetti efter appetit
 50 g smør
 lidt basillikum




Fremgangsmåde:

Kødet skæres i tern, der brunes i fedtstof og tages op.
Baconen og løg i tynde både ,samt champignon i skiver brunes i det samme fedtstof.
Kødet lægges tilbage og retten krydres med salt, peber og paprika.Rør til alt er jævnt fordelt, tilsæt fløden, og lad retten snurre småt i ca. 20 min.
Kog pasta efter appetit, hæld vandet fra, og vend den varme pasta i brunet smør.
Drys med basillikum, evt. tørret.


Opskriften er skrevet af: Jytte, 11-08-2006 18:46

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Retter med kalkun Retter med bacon 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4790 der ser denne opskrift.