Smulder gæren i en skål, tilsæt det vand og udrør gæren heri, ælt salt og lidt af melet i. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem. Dæk skålen til og lad dejen hæve i en time. Slå dejen ned og del den i 12 lige store dele, form dem til boller. rul med en kagerule hver bolle til en flade på ½cm tykkelse, læg dem på en bageplad med bagepapir og lad dem hæve i 10 min. sæt brødne i en 250grader varm ovn til brødene pustes op til de er helt lysebrune balloner, ca 10min. brødne afkøles straks, dækket af et viskestykke på en rist.
Brødne falder let sammen men bevar hulrummet. Skær dem i to dele og fyld hulrummet ud med fyld. Se evt. opskriften med tunsalat
Opskriften er skrevet af: ff2, 11-09-2006 18:07, redigeret: 12-09-2008 12:33
Andre opskrifter skrevet af ff2
Findes i følgende kategorier: BrødSlankemadHverdagsmadFrokostKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11139 der ser denne opskrift.