Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fedtfri pitabrød

Super lette og lækker

Mængde/antal pers: 12 stk

Ingredienser:
 50g gær
 5 dl lunkent vand
 1 tsk. salt
 850g mel
Fremgangsmåde:

Smulder gæren i en skål, tilsæt det vand og udrør gæren heri, ælt salt og lidt af melet i.
Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
Dæk skålen til og lad dejen hæve i en time.
Slå dejen ned og del den i 12 lige store dele, form dem til boller.
rul med en kagerule hver bolle til en flade på cm tykkelse, læg dem på en bageplad med bagepapir og lad dem hæve i 10 min. sæt brødne i en 250grader varm ovn til brødene pustes op til de er helt lysebrune balloner, ca 10min.
brødne afkøles straks, dækket af et viskestykke på en rist.

Brødne falder let sammen men bevar hulrummet.
Skær dem i to dele og fyld hulrummet ud med fyld. Se evt. opskriften med tunsalat

Opskriften er skrevet af: ff2, 11-09-2006 18:07, redigeret: 12-09-2008 12:33

Andre opskrifter skrevet af ff2
Findes i følgende kategorier:  Brød Slankemad Hverdagsmad Frokost 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10708 der ser denne opskrift.