1æg til pensling 2 håndfulde solsikkekerner til at drysse ovenpå
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet tilsæt gulerødder, æg, salt, honning, solsikkekerner, rør det hele godt sammen og tilsæt så melen lidt af gangen. Lad det have i 45min. sæt den let klistret dej på bageplader beklædt med bagepapir, ved hjæp af en ske. pensel dem med et sammenpisket æg og drys soliskkekernerne på.
bag 15-20min i en 200grader varm ovn
Opskriften er skrevet af: ff2, 11-09-2006 20:07, redigeret: 11-12-2010 22:13
Andre opskrifter skrevet af ff2
Findes i følgende kategorier: BrødSlankemadFrokostBrunchKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Gode - synes ikke de var helt så luftige som bagerens, men rigtig gode.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 27820 der ser denne opskrift.