Ingredienser: 600 g mellemstore kartofler 500 g hakket oksekød smør/ olie til stegning 1 tsk tørret timian 2 grønne peberfrugter 1 dåse hakkede flåede tomater 3 dl cremefraiche 150 g revet dansk cheddaost eller mozzella salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Hæld kartoflerne i en sigte til afdrypning. Brun derefter det hakkede kød i fedtstof til det smuldre og skifter farve. Bland de skivede peberfrugter og tomaterne i og drys med salt, peber og timian. Lad det småstege 5 - 6 min. og hæld blandingen i et smurt ovnfad, ikke for dybt.
Kom kartoflerne ovenpå og fordel cremefraichen over. Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen ved 225° i ca. 20 min.
Serveres alene eller med groft brød til.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 06-11-2006 19:03, redigeret: 06-11-2006 19:04
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med oksekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21803 der ser denne opskrift.