Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Hakket Oksekød med kartoffellåg

En ret der ikke bliver noget tilbage af

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 600 g mellemstore kartofler
 500 g hakket oksekød
 smør/ olie til stegning
 1 tsk tørret timian
 2 grønne peberfrugter
 1 dåse hakkede flåede tomater
 3 dl cremefraiche
 150 g revet dansk cheddaost eller mozzella
 salt og peber


Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Hæld kartoflerne i en sigte til afdrypning.
Brun derefter det hakkede kød i fedtstof til det smuldre og skifter farve. Bland de skivede peberfrugter og tomaterne i og drys med salt, peber og timian. Lad det småstege 5 - 6 min. og hæld blandingen i et smurt ovnfad, ikke for dybt.

Kom kartoflerne ovenpå og fordel cremefraichen over. Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen ved 225° i ca. 20 min.

Serveres alene eller med groft brød til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 06-11-2006 19:03, redigeret: 06-11-2006 19:04

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21676 der ser denne opskrift.