1. Udblød husblassen i koldt vand ca. 10 min. Smelt den i mikroovn eller over vandbad i det vand, der følger med. 2. Pisk æggeblommer og sukker sammen, og pisk marcipanenud heri. Vend ymer i. Rør lidt af blandingen i husblassen. Rør det i ymerblandingen. 3. Pisk fløden til skum, og vend det i. 4. Hæld massen i en skål. Lad den stivne i køleskab ca. 4 time Pynt med lidt flødeskum, og drys kanel ovenpå.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 12-11-2006 18:56, redigeret: 12-11-2006 19:00
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5697 der ser denne opskrift.