Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Marcipan Fromage

Så dejlig en fromage er der ingen der kan stå for

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 5 blade husblas
 2 æggeblommer
 100 g sukker
 3 dl ymer
 150 g reven, ren rå marcipan
 1 / 4 tsk kanel
 5 dl piskefløde
 Pynt :
 kanel
 lidt flødeskum
Fremgangsmåde:

1. Udblød husblassen i koldt vand ca. 10 min. Smelt den i mikroovn eller over vandbad i det vand, der følger med.
2. Pisk æggeblommer og sukker sammen, og pisk marcipanenud heri. Vend ymer i. Rør lidt af blandingen i husblassen. Rør det i ymerblandingen.
3. Pisk fløden til skum, og vend det i.
4. Hæld massen i en skål. Lad den stivne i køleskab ca. 4 time
Pynt med lidt flødeskum, og drys kanel ovenpå.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 12-11-2006 18:56, redigeret: 12-11-2006 19:00

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5697 der ser denne opskrift.