Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Skøn kanelkage

Perfekt til klassens time eller bare en hyggelig stund med familien...

Mængde/antal pers: Passer en stor bradepande

Ingredienser:
 Dej:
 800 g sukker
 250 g margarine
 800 g hvedemel
 8 tsk kanel
 4 tsk natron
 1 l. kærnemælk


 Glasur:
 100 g smeltet margarine
 400 g flormelis
 4 tsk vanillesukker
 3 spsk kakao
 4 spsk varm kaffe


Fremgangsmåde:

Dej:
Først smeltes margarinen og hældes over sukkeret. Der piskes i et par minutter. Derefter tilsættes resten.

Glasur:
Alle ingredienserne til glasuren puttes i en kasserolle, og varmes op under svag varme. Må endelig ikke koge. Når margarinen er smeltet og massen "skinner" er den færdig.

Bagetid: 30-35 min ved 200 grader

Efter at kagen har afkølet ca. 10 min, hældes den varme glasurmasse over kagen.

Serveres lun sammen med vanilleis.

Opskriften er skrevet af: mettem, 20-11-2006 20:48

Andre opskrifter skrevet af mettem
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8902 der ser denne opskrift.