Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

En spændende Kalkungryde

En særdeledes vidunderlig ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 400 g orangemarineret kalkunkød
 2 dl bouillon eler suppe
 6 gulerødder i skrå skiver. ( ca.250 g )
 5 forårsløg i skrå skiver ( ca. 300 g )
 1/4 ltr piskefløde
 3 spsk mel
 3/4 dl koldt vand
 3/4 dl groft salt
 friskkværnet peber


Fremgangsmåde:

Kalkunkødet svitses i en sautepande i en lille smule olie ( olien kan udelades, da der er olie i marinaden ) i ca. 2 min. Kom bouillon, grøntsager og fløde ved.
Bring retten i kog, skru ned og kog ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Rør mel og vand sammen i en skål. Vend jævningen i retten sammen med salt og peber.
Lad kalkunkødet koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. og smag til.

Tilbehør : Løse ris.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 08-12-2006 19:06

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8346 der ser denne opskrift.