Spis disse tykke, svampede pandekager til brunch, ligesom amerikanerne gør eller nyd dem til kaffe eller te.
Mængde/antal pers: 20-25 stk
Ingredienser: 400 g mel 75 g sukker 2 spsk bagepulver 3 æg 4 dl mælk 25 g smeltet smør 3 dl frosne blåbær Smør til stegning Fremgangsmåde:
Sigt mel og bagepulver og rør det sammen med sukkeret. Rør 1 spsk. af melet i de frosne bær. Pisk æg og mælk sammen og rør det sammen med melet lidt efter lidt. Konsistensen skal være tyk. Tilsæt smørret under kragftig piskning. Vend til sidst de uoptøede blåbær i dejen.
Pandekagerne, der skal være ca. 10 cm i diameter steges i lidt smør over jævn varme. Pandekagerne spises for eksempel med ahornsirup.
Opskriften er skrevet af: Anja, 16-12-2006 18:59, redigeret: 21-05-2007 02:01
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: BrunchPandekagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 39044 der ser denne opskrift.