Ingredienser: 150 g. mel 200 g. sukker 1 æg 150 g. smør eller magarine fraiche 1 tsk. bagepulver 50 g. nødder (evt. mandler) Kanel efter smag 5-6 æbler
Kan serveres med: cremfraiche (rørt op med sukker og vanilie), is og fløde Fremgangsmåde:
Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver og læg dem i bunden af et tærtefad.
Drys med kanel efter smag og hak nødderne og drys dem ovenpå.
Pisk æg og sukker. Bland mel, bagepulver og magarine i (skal ikke smeltes).
Fordel dejen ovenpå æblerne (det er nemt hvis man former små kager med fingrene og fordeler det på den måde. Der er masser af dej!)
Bag den ved 200 grader ca. 35-40 min.
Opskriften er skrevet af: LineBP, 02-01-2007 15:52, redigeret: 24-10-2015 20:06
Andre opskrifter skrevet af LineBP
Findes i følgende kategorier: KagerDesserterFEDT NOK! (god mad der feder)Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: olivia: Har afprøvet denne opskrift olivia kommentar:absolut lækker æblekage. Smuldredejen smager som marzipan. hurtig og nem. kunne sagtens blive yndlingsæbledesserten.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 19853 der ser denne opskrift.