Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Pasta med fløde og laks

Dejlig cremet pastaret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 300-400 g pasta (75 - 100 g pr. person)
 vand og salt til kogning
 2 dl piskefløde eller madlavningsfløde
 salt
 peber
 2 - 300 g ferskrøget laks ( kan også bruge røget hellefisk )
 rigeligt friskklippet dild


Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen mør, og hæld vandet fra. Tilsæt fløde under
omrøring til retten er cremet.
2. Smag til med salt og peber og vend strimler laks i retten.
Anret med dild.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 08-01-2007 19:36, redigeret: 10-01-2007 18:51

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med laks Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
Jytte: Har afprøvet denne opskrift
Jytte kommentar: Hej simse. Opskriften er nem nok,det er lang tid siden jeg har prøvet den.men god fornøjelse.
Simse-93: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Simse-93 kommentar: Den ser rigtig lækker ud.... Er den nem at lave?

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 23470 der ser denne opskrift.