Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bønne Tapanade

Tapanade er hurtigt at lave, kan bruges som dressing på en salat, eller som tilbehør til brød og salat, men det kan også smøres på butterdej og bages i ovnen, mulighederne er mange, og det tager kun 2 minutter!

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 1 dåse hvide cannolli bønner
 4 spsk. groft hakket persille
 2 spsk. tørret basilikum
 2 pillede hvidløgs fed
 3 spsk. olivenolie
 5 spsk. citron saft
 salt
 peber
 
Fremgangsmåde:

bønnerne hældes ned i en si, og vandet sies fra.
Bønner, persille, hvidløg, olivenolie, citronsaft,tørret basilikum, salt og peber (efter behag) hældes ned i en blender, og blendes til en mos. Serveres i en skål, sammen med en salat og masser af lækkert brød.



Opskriften er skrevet af: kitty kat, 23-01-2007 20:16, redigeret: 28-01-2007 08:49

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Frokost Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7431 der ser denne opskrift.