Lækker både sommer og vinter, og ingredienser er lette at få!
Mængde/antal pers: 6-8 pers.
Ingredienser: 3 brune lagkagebunde Abrikosmamelade 2 æggeblommer 2 spsk sukker 2 tsk maizena 2 dl mælk 1-2 tsk vaniliesukker eller 1 stang vanilie 1/4 l fløde eller cremefine (1/2 l hvis der ønskes overtræk) Fremgangsmåde:
Pisk æggeblommerne med sukker i en gryde, tilsæt vaniliekornene fra vaniliestangen. Tilsæt dernæst maizena og rør godt. Tilsæt mælk og rør igen og kog cremén ved KONSTANT omrøring. HVIS du bruger vaniliesukker tilsættes det først efter gryden er taget af varmen. Mens cremén køler af røres den jævnligt for at der ikke dannes skind!! Derefter piskes 1/4 l fløde til flødeskum som tilsættes cremén. HUSK at vende det rundt så flødeskumen ikke mister luften. Dernæst lægges først en lagkagebund, et jævnt lag mamelade og et jævnt lag af den nyelige piskefløde-cremé osv. Pynten kan være som man selv ønsker den. God fornøjelse!!
Opskriften er skrevet af: tytter, 25-01-2007 14:14, redigeret: 28-01-2007 08:52
Andre opskrifter skrevet af tytter
Findes i følgende kategorier: LagkagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 25759 der ser denne opskrift.