Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkunstrimler med grøntsager og ananas

en dejlig nem og fedtfattig ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 500 g kalkunkød i strimler
 2 spsk mel
 vindruekerneolie til bruning
 3 porrer skåret i skrå skiver
 1 grøn peberfrugt i tynde strimler
 1 rød peberfrugt i tynde strimler
 1 gul peberfrugt i tynde strimler
 3 tomater i både
 4 skiver ananas fra dåse
 salt


 Sauce :
 1 spsk mel
 1 dl ananassaft fra dåsen
 2 - 3 spsk hvidvinseddike
 3 spsk soyasauce
 1 dl bouillon eller vand
 1 spsk skrællet, friskhakket ingefær
Fremgangsmåde:

Bland kalkunkød og mel i en plastikpose og ryst melet godt ind i kødet. Brun kødet i olie på panden, tag det op og kom det i en gryde.
Opvarm lidt olie på panden og svits porrer og peberstrimler et par min. Tilsæt tomater og ananas, som er skåret i trekanter,og vend lidt rundt i blandingen.
Kom den derpå i gryden til kødet.

Rør alle ingredienserne til saucen sammen og hæld den i gryden. Kog retten i 5 min.
Smag til med salt og vineddike og tilsæt bouillon, hvis saucen er for tyk.

Servering :
Pynt retten med hakket kruspersille, og server kogte løse ris .

Opskriften er skrevet af: Jytte, 20-02-2007 15:38

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4766 der ser denne opskrift.