Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Cremefraiche-sild med krydderurter

Anderledes sild til påskebordet

Mængde/antal pers: 6-8 personer

Ingredienser:
 6 marinerede sildefileter
 250 g. creme fraiche
 100 g. mayonnaise
 1 bundt persille
 2 bundt dild
 1 bundt purløg
 1-2 fed hvidløg
 1 lille løg
 lidt tørret estragon
 salt
 peber


Fremgangsmåde:

Dup sildene med køkkenrulle, så de ikke er fugtige. Skær dem i passende stykker.
Hak persillen, dild og purløg groft.
Hvidløg hakkes fint samt løget.
Bland alle ingredienserne i en skål og vend sildene i til sidst.
Lav gerne sildene 6-8 timer før servering så de når at trække lidt.

Opskriften er skrevet af: Lone Skeel, 07-04-2007 12:27, redigeret: 10-04-2007 18:23

Andre opskrifter skrevet af Lone Skeel
Findes i følgende kategorier:  Hjemmelavet pålæg Retter med sild 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
fru_dybdal: Har afprøvet denne opskrift
fru_dybdal kommentar: Jeg eeeeeelsker denne silde-opskrift, det smager virkelig frisk og dejligt :-)

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7728 der ser denne opskrift.