Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Varme æbler med marzipan og kanel

Dejlig lækker ret til aftenkaffen. Let og lave og smager skønt.

Mængde/antal pers: 1 person

Ingredienser:
 1 æble
 50 gram marzipan ( ca mængde bestemmer selv)
 kanel
 1 dl creme fraice
 1 tsk vanilje
 1 tsk sukker
Fremgangsmåde:

Det er allerbedst hvis man har en æbleudhuler så man kan fjerne kernehuset ude at skære æblet over.
Derefter propper man æblet med marzipan iblandet kanel efter behov.
eller
Har man ikke et æbleudhuler skæres æbles over i halv og kernehuset fjernes. Man propper marzinanen ned i hullet efter kernehuset og strøger med kanal.
æblet bages i ovnen ved 180 grader i 45 min ( eller til det er varm og blødt)
Æbles serveres med creme fraice som er smagt til med vanilje og sukker.


Opskriften er skrevet af: balthazor, 08-05-2007 11:59, redigeret: 15-05-2007 07:46

Andre opskrifter skrevet af balthazor
Findes i følgende kategorier:  Desserter Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5429 der ser denne opskrift.