Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kokosdrøm

En rigtig dejlig Dessertkage

Mængde/antal pers: 8 - 10 pers

Ingredienser:
 75 g frisk - og fintreven kokosnød
 175 g mel
 1 tsk bagepulver
 3 æg
 175 g blødt smør
 175 g brun farin
 1 moset banan
 korn af en stang vanilje
 75 g hakket mørk chokolade


 Fyld :
 75 g friskreven kokosbød
 2 dl piskefløde
 2 dl crem fraiche 38%
 korn af en stang vanilje


 Pynt :
 50 g friskreven kokosnød


 Tilbehør :
 pureret hindbær eller jordbærsauce


 Tips:
 Brug foodprocessorens riveskiver til at rive
  kokosnødens kød med , såfremt du har en sådan.
Fremgangsmåde:

1. Kom mel og bagepulver i en skål. Rør de øvrige ingredienser i undtagen chokoladen, evt. med håndmixer.
Vend chokoladen i.
2. Fordel dejen i 2 springforme ca. 22 cm i diameter foret med bagepapir. Bag bundene i ca. 30 min. ved 175. Køl bundene af og flæk dem til to bunde hver med en lang
tynd kniv.
3. Pisk fløden til skum. Rør ingredienserne til fyldet sammen.
Fordel 3/4 af fyldet mellem bundene, som lægges i lag. Resten af cremen smøres på kagens top og sider.
4. Pynt med reven kokosnød. Lad kagen trække et par timer et køligt sted.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 19-05-2007 12:17, redigeret: 19-05-2007 12:18

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5090 der ser denne opskrift.