Ingredienser: 4 store svine koteletter 1 dåse annanas 1 glas champignon 1/4 l piskefløde 1 bouillonterning karry salt peber maizena til jævning Fremgangsmåde:
Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Brun dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad. Hæld saften fra ananas og championens og gem den. Steg ananas til de er let gyldne på panden og læg dem på koteletterne. Rist champignons på panden og fordel dem over koteletterne. Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af. Så koges panden af med saften , herefter tilsættes fløden og saucen jævnes om nødvendigt. Hældes i fadet som stilles i ovnen ved 200° i 40 - 50 min.
Tilbehør: Ris, chutney og evt. ærter.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 19-05-2007 18:59
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Retter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 19737 der ser denne opskrift.