Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Karry koteletter i fad

En himmelsk ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 store svine koteletter
 1 dåse annanas
 1 glas champignon
 1/4 l piskefløde
 1 bouillonterning
 karry
 salt
 peber
 maizena til jævning
Fremgangsmåde:

Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Brun dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld saften fra ananas og championens og gem den.
Steg ananas til de er let gyldne på panden og læg dem på koteletterne.
Rist champignons på panden og fordel dem over koteletterne.
Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af.
Så koges panden af med saften , herefter tilsættes fløden og saucen jævnes om nødvendigt. Hældes i fadet som stilles i ovnen ved 200° i 40 - 50 min.

Tilbehør:
Ris, chutney og evt. ærter.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 19-05-2007 18:59

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 19737 der ser denne opskrift.