Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkungryderet

En rigtig dejlig ret du vil synes om

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 600 g kalkunstrimler
 1 dl olie
 1 mellemstort løg
 2 gulerødder
 15 friske babymajs
 2 røde peberfrugt
 5 dl cremfraiche
 2 små glas champignon
 salt
 peber
 paprika den milde
 madras karry
Fremgangsmåde:

Rens alle grøntsager, snit løget meget fint. Gulerødderne i små tern, de røde peber også i små tern, champignonerne deles i halve.
Tag en stegegryde, kom ca. 1 dl rigtig god olie i, når olien er varm starter du med løget, steger dem af bare lige så de tager farve, tilsæt karry efter smag lad det bruse af.
Tilsæt den fint strimlede kalkun, steg det af 1 - 2 min.
Derefter tilsættes resten af grøntsagerne, vend dem 3 - 4 gange så de tager farve fra karryen. Tilsæt så cremfraiche og lad det simre 10 - 15 min.

Server ris til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 14-06-2007 16:15, redigeret: 17-06-2007 01:22

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4907 der ser denne opskrift.