|
|
|
Kold suppe med rød peber og wasabimarinerede krebsehaler
Meget lækker kold suppe
Mængde/antal pers: 4-6 pers
|
|
Ingredienser:
6 skrællede røde peberfrugter
1 hel agurk
4 store tomater eller 8 små cherrytomater
1 dåse gode tomater natural
4 pasteuriserede æggeblommer
1 dl rigtig god olivenolie
4 spsk frisk pesto
Salt
Peber
Saft af ½ citron
1 pk krebsehaler i lage (150-200 g drænet vægt)
1 spsk frisk wasabi
2 fed hvidløg snittet i skiver
1 spsk soyasauce
Fremgangsmåde:
Rød peber, agurk tomater og dåsetomater blendes. Lidt af citronsaften tilsættes. Det hele sættes til side på køl. Æggeblommer og olivenolie piskes sammen til en let mayonnaise (tilsæt olien i en tynd stråle til æggeblommerne, mens du pisker med en el-pisker på laveste hastighed). Mayonnaisen må endelig ikke blive for fast. Denne masse vendes rundt i røntsagssuppen til det hele bliver en lind suppe. Resten af citronsaften tilsættes. Smag til med hvidløgsskiver, salt og peber. Det hele sættes på køl. Krebsehalerne vendes med lidt citronsaft, wasabi og soya og marinerer i mindst en time på køl.
Suppen anrettes således: En portion suppe i en dyb skål, krebsehalerne lægges forsigtigt i midten, pesto dryppes rundt om.
Serveres med godt brød, fx sprøde, varmede flutes.
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 17-06-2007 02:05, redigeret: 15-07-2007 00:26
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Fisk og skaldyr Forretter
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Den er let at lave - og er rigtig god som forret til gæster
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7737 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|