Ingredienser: Dej: 300 g hvedemel 100 g smør 50 g gær 1 Spsk. sukker ½ tsk. salt 1 dl mælk
Fyld: 100 g smør 100 g brun farin 2 tsk. kanel
Æg til pensling Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde: Mælken lunes og hæles i et fad heri opløses gæren. Mel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen. Hæver ½time-tildækket.
Fyldet røres sammen (smørret skal være blødt). Dejen deles i to lige store dele og rulles ud til 2 firkanter (ca.30x30 cm), hvorefter fyldet fordeles over hele fladen. Hver firkant rulles sammen til en roulade og skæres ud i 12 lige store stykker. Sneglene trykkes flade og hæver ca. 20 min. på et lunt sted -tildækket. Pensles med æg og bages på ovnens midterste rille i ca. 8 min. ved 220 grader.
Opskriften er skrevet af: Kokken3, 26-06-2007 21:14, redigeret: 03-03-2010 20:11
Andre opskrifter skrevet af Kokken3
Findes i følgende kategorier: BagningKagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: De smager rigtig godt. Jeg synes dog de blev lidt små - men meget lækre og nemme!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21682 der ser denne opskrift.