Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Almindelige Kanelsnegle

Rigtige gode og det er ik så svært. Prøv det.

Mængde/antal pers: 24 stk

Ingredienser:
 Dej:
 300 g hvedemel
 100 g smør
 50 g gær
 1 Spsk. sukker
 ½ tsk. salt
 1 dl mælk


 Fyld:
 100 g smør
 100 g brun farin
 2 tsk. kanel


 Æg til pensling
Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde: Mælken lunes og hæles i et fad heri opløses gæren. Mel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen. Hæver ½time-tildækket.

Fyldet røres sammen (smørret skal være blødt).
Dejen deles i to lige store dele og rulles ud til 2 firkanter (ca.30x30 cm), hvorefter fyldet fordeles over hele fladen. Hver firkant rulles sammen til en roulade og skæres ud i 12 lige store stykker. Sneglene trykkes flade og hæver ca. 20 min. på et lunt sted -tildækket. Pensles med æg og bages på ovnens midterste rille i ca. 8 min. ved 220 grader.

Opskriften er skrevet af: Kokken3, 26-06-2007 21:14, redigeret: 03-03-2010 20:11

Andre opskrifter skrevet af Kokken3
Findes i følgende kategorier:  Bagning Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: De smager rigtig godt. Jeg synes dog de blev lidt små - men meget lækre og nemme!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21682 der ser denne opskrift.