Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Jordbær/rabarbergrød (rødgrød)

Lækker jordbær/rabarbergrød

Mængde/antal pers: 8 pers

Ingredienser:
 500 g rabarber
 500 g jordbær (evt. frosne)
 lidt vand
 1 tsk nonoxal
 1 vanillestang/2 tsk vanillesukker
 ca 100 g Flormelis (alt efter hvor søde frugterne er)
 5-6 tsk kartoffelmel


 Tilbehør:
 mælk/fløde
Fremgangsmåde:

Rabarber skylles og skæres i 2 cm stykker
Hvis du bruger frosne jordbær, så tø dem op, hvis du bruger friske, fjerner du stilken og skyller dem.
Kog frugterne sammen med lidt vand og vanille.
Når frugterne er kogt ud, smages de til med sukker.
Rør kartoffelmelet ud i lidt vand og brug det til at jævne grøden (kom det i lidt ad gangen og kog det op, for at nå den rette konsistens).

Spises lun eller kold med mælk eller fløde på.


Opskriften er skrevet af: Anja, 28-06-2007 20:01, redigeret: 05-07-2007 22:27

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Desserter Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Uhm, det smager altså bare godt! Og det er meget nemt at lave

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 29684 der ser denne opskrift.