Ingredienser: 500 g rabarber 500 g jordbær (evt. frosne) lidt vand 1 tsk nonoxal 1 vanillestang/2 tsk vanillesukker ca 100 g Flormelis (alt efter hvor søde frugterne er) 5-6 tsk kartoffelmel
Tilbehør: mælk/fløde Fremgangsmåde:
Rabarber skylles og skæres i 2 cm stykker Hvis du bruger frosne jordbær, så tø dem op, hvis du bruger friske, fjerner du stilken og skyller dem. Kog frugterne sammen med lidt vand og vanille. Når frugterne er kogt ud, smages de til med sukker. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand og brug det til at jævne grøden (kom det i lidt ad gangen og kog det op, for at nå den rette konsistens).
Spises lun eller kold med mælk eller fløde på.
Opskriften er skrevet af: Anja, 28-06-2007 20:01, redigeret: 05-07-2007 22:27
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: DesserterSommermadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Uhm, det smager altså bare godt! Og det er meget nemt at lave
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 29684 der ser denne opskrift.