Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Lammeculotte med kartofler en papillote og rabarberkompot

Denne ret er dejlig i maj måned med rabarber og nye kartofler, eller lidt senere med sene nye kartofler.

Mængde/antal pers: 2 pers.

Ingredienser:
 2 lammeculotter a 180gr.
 salt/peber
 Nye små kartofler, som har omtrent samme størrelse
 salt
 smør
 persille eller anden krydderurt
  bundt rabarber.
 Ca. 100 gram sukker, evt. mere.
 en pæn mængde grovhakket mynte.
Fremgangsmåde:

Man starter med at gnide lammeculotterne med salt og peber,
og kommer dem i et smurt ovnfast fad. Derefter skraber man
kartoflerne, kommer dem i et stk. bagepapir sammen med smør, krydderurter og salt - hvor man snoer enderne sammen og lægger dem i et ovnfast fad .

Derefter kommer man de ovnfaste fade i en forvarmet ovn v.200gr. 30-35 min.

Man kan lave rabarberkompotten i god tid.
Man koger rabarber, sukker og mynte i et par minutter, saften koges lidt ind og gemmes til rabarbersaft.

Opskriften er skrevet af: Johnnie, 01-07-2007 00:57, redigeret: 03-05-2009 12:29

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Sommermad Retter med lam 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7064 der ser denne opskrift.