Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tomat-æblesalat

Tomat og æble klæder hinanden meget. De indeholder den
samme syre. Salaten er god sammen med svinekød.


Mængde/antal pers: 2 pers.

Ingredienser:
 2 gode tomater
 2 madæbler eller andre gode æbler
 1 rødløg eller 2 forårsløg
 1 spsk. god rapsolie
 1 spsk æbleeddike
 1 tsk. frisk timian
 salt - peber
 lidt sukker
Fremgangsmåde:

Tomater og de uskrællede æbler skæres i både. Rødløg
skæres i både (alternativt forårsløg i strimler).
Rapsolien og æbleeddiken røres sammen med den plukkede timian, smages til og hældes over salaten.

Opskriften er skrevet af: Johnnie, 02-07-2007 18:59, redigeret: 05-07-2007 18:48

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Sommermad Tilbehør Grill Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11164 der ser denne opskrift.