Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fyldt kalkunbryst med ris og tomatsauce

En dejlig nem ret til en hyggemiddag

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1200 g kalkunbryst
 120 g cheasy pikantost
 12 skiver bacon
 1 fed presset hvidløg
 salt
 tørret paprika
 270 g tomatpure
 tørret basilikum
 tørret oregano
 5 - 6 dl vand
 friskkværnet peber
 360 g ris
Fremgangsmåde:

Skær en lomme i kalkunbrystet. Gnid indeni og udenpå med
presset hvidløg. Smør pikantosten inde i lommen.
Drys udenpå med paprika og en smule salt. Læg halvdelen af baconskiverne fordelt i et ildfast fad.
Læg kalkunbrystet ovenpå, fordel derpå det sidste bacon.
Sættes i ovnen i 65 min.
Varmluft : 180 - alm. ovn : 220

Opskriften er skrevet af: Jytte, 04-07-2007 16:08, redigeret: 04-07-2007 20:52

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Retter med kalkun Retter med bacon 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4972 der ser denne opskrift.