Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bøf med portobello svampe- rucola og tomat

Det er dejligt med en skive blåskimmelost på en god bøf,
og tilbehøret er lækkert.


Mængde/antal pers: 2 pers.

Ingredienser:
 2 bøffer med fedtkant
 Lidt smør til stegningen
 Salt
 peber
 En god blåskimmelost
 2 portobello svampe
 eller en håndfuld markchampignoner
 En god håndfuld rucola
 3 cocktailtomater
 1 kvist frisk rosmarin
 Olie til stegningen
 Salt- peber
Fremgangsmåde:

Start med at stege bøfferne som du vil have dem. Læg en god skive blåskimmelost på når de er færdige og hold dem varme. Svits de skivede svampe i nogle minutter og kom den skyllede og afdryppede rucola og tomaterne ved de sidste 2 minutter.Til sidst kommer man hakket frisk rosmarin ved og smager til med salt og peber.

Giv nogle gode kartofler til og et godt madbrød.

Opskriften er skrevet af: Johnnie, 05-07-2007 00:03, redigeret: 28-07-2007 23:55

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Sommermad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7814 der ser denne opskrift.